Šport in rekreacija - aktiven odmor

Kampi ponujajo veliko število športnih vsebin in vodnih dejavnosti, ki lahko zadovoljijo vse potrebe aktivnih gostov.
Gosti imajo na voljo različne športne terene in najem športne opreme, od ostalih dejavnosti pa priporočamo pohodništvo, planinarjenje in kolesarjenje po slikoviti pokrajini in izzivnih hribih in gorah.

Če bivate v naših mobilnih hišicah v kampu Perma, vam priporočamo, da se vsekakor napotite po planinskih potih do hriba Sv. Ilije, ki so označeni in zelo zanimivi za vse ljubitelje pohodništva in planinarjenja, predvsem zaradi obilja mediteranskega rastlinja in habitata muflona. Z vrha hriba imate eden izmen najlepših razgledov na Mediteranu, ki navdušuje vse obiskovalce.

Če bivate v naših mobilnih hišicah v kampu Baško polje, pravi izziv vam bo planinarjenje in pohodništvo na goro Biokovo, kjer se nahajajo številne označene planinske poti, na vrhu Sv. Jureta pa imate nepozaben razgled na celotno Makarsko riviero in otoke.

Če bivate v kampu Pineta, od koder se odpira čudovit pogled na Fažanski zaliv in Brionsko otočje, morate obvezno izkusiti čare kolesarjenja, saj je Fažana idealen kraj za kolesarjenje in raziskovanje neposredne soseščine pa tudi celotnega območja.