Sport i rekreacija - aktivan odmor

Kampovi nude velik broj sportskih sadržaja i vodenih aktivnosti koji mogu zadovoljiti sve potrebe aktivnih gostiju.
Raznolika ponuda sportskih aktivnosti i vodenih sadržaja u kampovima može ispuniti sva očekivanja i potrebe aktivnih gostiju. Gostima su i na raspolaganju brojni sportski tereni te im je omogućen najam sportske opreme.

Ukoliko boravite u našim mobilnim kućicama u kampu Perna ili Port 9 - Marco Polo village preporučujemo da istražite otok Korčulu ili  svakako krenete put planinarskih staza na brdo Svetog Ilije koje su obilježene i vrlo zanimljive svim ljubiteljima pješačenja i planinarenja zbog obilja mediteranskog bilja te staništa muflona. Na vrhu brda pruža se jedan od najljepših pogleda na Mediteranu, koji oduševljava sve posjetitelje.

Ako boravite u našim mobilnim kućicama u kampu Baško Polje pravi izazov bit će vam planinarenje i pješačenje na planinu Biokovo gdje ima mnoštvo obilježenih planinarskih staza, a na vrhu Sv. Jure pruža se neponovljiv pogled na cijelu Makarsku rivijeru i otoke.

Ako ste smješteni u kampu Pineta, koji daje prekrasan pogled na Fažanski zaljev i otočje Brijuni, obavezno iskusite čari biciklizma budući da je Fažana idealno mjesto za biciklistički doživljaj tog područja kao i okolnog susjedstva.

Ako ste smješteni u kampu Uvala Slana, morate iskušati čari biciklizma, planinarenja te raznih vodenih sportova . Rekreativac ili profesionalac,  ovdje na Crikveničkoj rivijeri možete pronaći  sve što Vam je potrebno za aktivno bavljenje sportom u svako doba godine.