Kontakti in kako do nas

Kamp Pineta se nahaja na jugozahodni obali istrskega polotoka, le 7 km od Pulja in 2 km od Fažane. Iz kampa se odpira pogled na Fažanski zaliv in arhipelag Brionskega otočja. Leži tik ob dolgi prodnati plaži in ob sprehajalni poti do Fažane.
Naslov: Perojska cesta 41, 52212 Fažana, Hrvaška
Telefon (rezervacije): +385 (0)1 644 6770
info@adriatic-kampovi.hr
Prihod z osebnim vozilom
S severne strani je v kamp Pineta najlažje priti preko mejnega prehoda Plovanija, nato pa pot nadaljevati po avtocesti E751 do izhoda 8-Vodnjan sever. Iz Vodnjana po Fažanski cesti po 7 kilometrih vožnje pridete do Fažane. Iz vzhodne smeri, iz Reke, lahko v kamp pridete po avtocesti E61, ki jo zapustite na izhodu Pula/Pazin/Opatija, nato pa vožnjo nadaljujete po cesti E751 skozi predor Učka do vozlišča 1-Kanfanar, kjer pot nadaljujete proti jugu, proti Puli do izhoda 8-Vodnjan sever.

Prihod z letalom
Mednarodno letališče Pulj je od kampa Pineta oddaljeno 14 km. Poleti je letališče Pulj povezano s številnimi pomembnimi evropskimi središči. Velja tudi poudariti, da sta v krogu 150 km še dve letališči, Letališče Reka in Letališče Trst v Italiji.
Letališče Pulj
Letališče Reka
Letališče Trst

Prihod z ladjo/trajektom

Fažana je preko pristanišča v Pulju po morski poti povezana s številnimi hrvaškimi in italijanskimi pristanišči. Več informacij lahko poiščete na naslednjih povezavah:
Vozni red trajektnih linij
Adriatic Lines
Venezia Lines
Trieste Lines
Pulj info, ladijski prevoz


Prihod z vlakom
Železniška postaja v Pulju je povezana z domačimi in tujimi mesti, kot so Zagreb, Reka, Ljubljana, Maribor. Destinacije in vozni red lahko preverite na HŽ Putnički prijevoz.Prikaži Kamp Pineta na večjem zemljevidu