Kontakti in kako pridete do nas

Kamp Perna se nahaja na polotoku Pelješcu, 3 km severno od mesta Orebić. Leži pod hribom Sv. Ilija, pri samem morju, nasproti otoku in mestu Korčula.
Naslov: Perna bb, 20267 Kućište, Hrvaška
Telefon (rezervacije): +385 (0)1 6446770
info@adriatic-kampovi.hr
Prihod z avtomobilom
Po avtocesti A1 se iz smeri severa prihaja do izhoda Ploče in se potem cesta spušča do trajektnega pristanišča mesta Ploče. Tekom sezone trajekti za polotok Pelješac vozijo večkrat dnevno, vožnja pa traja približno 40 minut. Trajekt pristane v pristanišču Trpanj na polotoku Pelješcu in se v približno pol ure lahko pride do mesta Orebić. Pot se nadaljuje po glavni cesti in se po približno 10 minut prihaja do recepcije kampa Perna.
Več o urniku plovbe trajektov lahko najdete na spletni strani Jadrolinije.

Prihod z letalom
Letališče Split je od kampa Perna oddaljeno 170 km, letališče Dubrovnik pa 130 km. Skoraj vsa mednarodna letališča so povezana s Splitom in z Dubrovnikom, v poletnih mesecih pa je tudi veliko število čarterskih in nizkocenovnih letov, ki neposredno in po izjemno nizkih cenah povezujejo Dalmacijo s številnimi evropskimi prestolnicami.
Letališče Split
Letališče Dubrovnik


Prihod z ladjo/s trajektom:
Redne potniške in trajektne vzdolž obalne linije povezujejo mesta na jadranski obali (Reka, Split, Hvar, Korčula, Dubrovnik).
Več informacij o odhodnih na Jadrolinija
Prav tako v sezoni redno obratujejo trajektne in potniške linije med italijanskimi in hrvaškimi pristanišči.
Več informacij na Emilia Romagna lines, BlueLine
Prikaži Kamp Perna na večjem zemljevidu