Namestitev v mobilnih hišicah

Če želite vaše počitnice preživeti v naravi obdani z zelenjem, slišati sproščujoč zvok morja in občutiti vonj borovcev, imate pa raje bolj udobno in kakovostno nastanitev, potem so mobilne hišice idealna izbira za vaše popolne počitnice na morju!
Naše mobilne hišice se nahajajo na posebnih lokacijah v kampu, v bližini morja in plaže, ter so odlična izbira za tiste, ki si želijo popolnega doživetja narave, hkrati pa se ne želijo odreči udobni namestitvi. Bivanje v mobilnih hišicah lahko primerjamo s kampiranjem v naravi v udobju lastnega doma. Hišice so namenjene za namestitev celotne družine (do maksimalno 6 oseb), so sodobno opremljene in vsebujejo vse, kar je potrebno za udobne in sproščujoče počitnice.

Mobilne hišice Adriatic kampovi so privlačne, imajo lepo fasado in se s svojimi barvami zlijejo z naravo. Na prostornih pokritih terasah naši gosti lahko uživajo v dišavi morja in borovega gozda. Gostje lahko izbirajo med dvema modeloma mobilnih hišic, oba modela pa sta s klimatsko napravo, prostorno mizo v jedilnici, opremljeno kuhinjo in možnostjo sprejema do 6 oseb. Moderne kopalnice so opremljene s tuš kabinami, umivalniki s toplo in hladno vodo, omarami in WC-jem.

Na prostornih lesenih terasah je vrtno pohištvo, kjer lahko uživate v nepozabnem razgledu in spokoju, ki vas obdaja, če pa si želite ostati v hišici vam sodobna oprema in klimatiziran prostor ponujata udobje visoko kakovostne nastanitve.
Oba kampa, kjer se nahajajo mobilne hišice Adriatic kampovi, sta locirana sredi naravnih oaz še zmeraj neokrnjene narave, ki je bogata z mediteranskim rastlinjem in prekrasnimi dolgimi peščenimi plažami. Vabimo vas na nepozabne počitnice na morju in v neokrnjeni naravi, v naših mobilnih hišicah pa vam je zagotovljeno tudi vrhunsko udobje!
Vrste mobilnih hišic:

• Mobilne hišice Anya, 24m2 - v kampu Baško polje i u kampu Perna - Orebić
• Mobilne hišice Hvar, 32m2 - v kampu Baško polje
• Mobilne hišice Bianca, 32m2 - v kampu Perna - Orebić
• Mobilne hišice Anya PREMIUM, 24m2 - v kampu Perna - Orebić
• Mobilne hišice Bianca PREMIUM, 32m2 - v kampu Perna - Orebić
• Mobilne hišice Galija, 24 m2 - v kampu Pineta - Fažana
• Mobilne hišice Vanga, 32 m2 - v kampu Pineta - Fažana
• Mobilne hišice Vanga PREMIUM, 32 m2 - v kampu Pineta - Fažana
• Mobilne hišice Lavanda - Marco Polo Village, 35 m2 - v kampu Port 9 
  Mobilne hišice Lantana -  Marco Polo Village   32 m2 -  v kampu Port 9
  Mobilne hižice Uvala Slana