Ostala ponudba

Orebić in polotok Pelješac sta pravi destinaciji za vas, če ste ljubitelj aktivnih počitnic. V ponudbi so planinarjenje, kolesarjenje, treking in vse vrste vodnih športov.
Pelješki kanal je zelo primeren za jadranje na deski zaradi pihanja zahodnega vetra maestrala, tako da sta kraja Viganj in Kučište postala pomembni destinaciji za vse deskarje na valovih.
Hrib Sv. Ilije ima označene planinske steze, vse pohodnike pa navdihuje enkraten pogled z vrha hriba.
Od izletniške ponudbe priporočamo obisk Korčule, rojstnega mesta Marka Pola in mesta, ki je znana turistična destinacija z lepo arhitekturo in kulturno-zgodovinsko dediščino.
Vsekakor vam priporočamo, da obiščete tudi otok Mljet, znameniti naravni rezervat in nacionalni park , ki se nahaja tik ob polotoku Pelješcu .
Zagotovo vas bo razveselil tudi ogled mesta Dubrovnik in mesteca Ston, ki je znano po svojem srednjeveškem mestnem kamnitem zidu, ki je po Kitajskem zidu najdaljši na svetu. Morda bi si radi ogledali tudi Međugorje, eno izmed najbolj obiskanih romarskih destinacij v tem delu Evrope, ali pa Mostar, mesto bogato z kulturno-zgodovinskimi spomeniki (med katerimi izstopa Stari most, kamnita mojstrovina po kateri se mesto imenuje), ki je večinoma zgrajeno v času Otomanskega cesarstva
Ne zamudite obiska Peljeških vinskih kleti, ki v svoji ponudbi imajo daleč znana vina Dingač, Postup in Plavac mali kot tudi Malostonskega zaliva, kjer lahko degustirate odlične ostrige.