Pogoji prodaje

Pogoji prodaje - rezervacija, plačilo in preklic rezervacije

Rezervacija nastanitve
Nastanitev v mobilnih hišicah Adriatic kampovi se lahko opravi prek rezervacije v nekaj korakih:

1. Iskanje namestitve s pomočjo uporabe iskalnika, ki se nahaja na naši spletni strani. Z vnosom vseh potrebnih podatkov lahko preverite razpoložljivost želene zmogljivosti.
2. Izbira bivalne enote. Iskalnik vam bo posredoval informacijo o razpoložljivosti v zahtevanem obdobju in skupno ceno. Pomembno: Cene so v tuji valuti (EUR), vendar bo skupna cena prikazana v lokalni valuti (HRK) pri končnem izračunu.
3. Če lahko rezervirate želeno namestitev na spletu, usmerjeni boste na stran za plačilo. Če potrebujete dodatno preveritev razpoložljivosti, naši operaterji vam bodo poslali odgovor v roku 24 ur od časa posredovanja povpraševanja.
4. Rezervacije lahko plačate z bančnim nakazilom ali kreditno kartico. Če je začetek vašega bivanja za 7 dni ali manj od trenutka rezervacije, bančna nakazila iz tujine ne bomo mogli sprejeti, ampak bo potrebno nastanitev plačati s kreditno kartico. Če želite, da vaša rezervacija postane veljavna, potrebno je takoj po potrjeni rezervaciji plačati 30% celotnega zneska nastanitve. Preostanek v višini 70%, skupaj z dodatnim doplačilom, se plača na recepciji pred odhodom. Izjeme od tega pravila so plačila za rezervacije nastanitev po posebni akciji zgodnji »booking«, kjer se plačilo celotnega zneska opravi do datuma, ki je naveden na objavljeni akciji.
5. Po prejemu vašega plačila prejeli boste potrdilo o rezervaciji kot dokazilo o vaši rezervaciji in plačilu. Na potrdilu o rezervaciji bo navedeno naslednje:
  • Ime in priimek,
  • Obdobje in storitve, ki ste jih rezervirali,
  • Znesek plačila in preostanek, ki ga je potrebno plačati na recepciji.
Potrdilo o rezervaciji, skupaj s potovalnimi dokumenti, se odda na recepciji kampa.
Plačilo namestitve
Podatki za plačilo v evrih preko bančnega nakazila:
Plačnik: Ime in priimek imetnika rezervacije z naslovom bivališča
Prejemnik: Adriatic kampovi d.o.o.
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Številka računa: 2484008-1106407210
IBAN: HR9024840081106407210, SWIFT: RZBHHR2XXXX
Sklicna številka: vnesite številko ponudbe/rezervacije

Podatki za plačilo v kunah (samo iz Hrvaške) preko bančnega nakazila:
Plačnik: Ime in priimek imetnika rezervacije z naslovom bivališča
Prejemnik: Adriatic kampovi d.o.o.
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
Številka računa: 2484008-1106407210
IBAN: HR9024840081106407210
Sklicna številka: vnesite številko ponudbe/rezervacije

Plačilo preko kreditnih kartic:
Adriatic kampovi uporabljajo Wspay varnostni sistem za avtorizacijo kreditnih kartic. Sistem uporablja najsodobnejše varnostne tehnologije (na primer Secure Socket Layer (SSL) z najmanj 128-bitnim šifriranjem podatkov) in druge tehnološke in varnostne postopke v skladu z najvišjimi standardi. Izmenjava zaupnih podatkov med sistemom, ki opravlja spletno plačevanje in avtorizacijskimi centri kartičnih hiš se opravlja z uporabo navideznega zasebnega omrežja (VPN), ki je popolnoma zaščiteno pred nepooblaščenim dostopom. Zaupni podatki iz vaše kreditne kartice se pošljejo preko spleta direktno v avtorizacijski center.
Preklic rezervacije
V primeru, da potnik želi spremeniti ali preklicati rezervacijo, ki je opravljena na njegovo zahtevo, to mora storiti po pisni poti (po e-pošti, pošti ali faksu). Kot sprememba se šteje sprememba števila oseb ali datuma začetka in/ali konca uporabe storitve, najpozneje 14 dni pred začetkom uporabe storitve. Pri spremembi rezervacije ne gre za dodatne stroške. V primeru, da sprememba rezervacije ni mogoča in potnik zaradi tega prekliče rezervacijo, veljajo nižje navedeni pogoji preklica rezervacije. V primeru preklica katerekoli potrjene rezervacije namestitve v mobilnih hišicah, veljajo naslednji stroški v zvezi s preklicem. Datum prejema preklica je osnova za izračun stroškov preklica.
Preklic rezervacije od 14+ dni pred prihodom je brezplačen.
Host zaplati 100% ceny prvej noci v pripade zrušenia rezervacie v priebehu 14 dni pred prichodom.
Če potnik ne pride v rezervirano nastanitev, se zaračunajo stroški v višini 100 % od skupne cene rezervacije. 
Platba vopred nie je potrebna.

Za vse rezervacije, ki so narejene po ceniku za zgodnje rezervacije, je potrebno nepovratno jamstvo v višini 30%.

Če potnik mora preklicati rezervacijo znotraj 7 dni pred začetkom storitve, Adriatic kampovi d.o.o. mu ponuja možnost, da najde novega potnika/uporabnika za isto rezervacijo. V tem primeru bo agencija zaračunala le dejanske stroške, ki so nastali zaradi zamenjave potnika oziroma spremembe rezervacije. Nov uporabnik rezervacije prevzema vse obveznosti iz teh Splošnih pogojev.

Če potnik ne pride v rezervirano namestitev do polnoči na dan začetka storitve, ni pa obvestil ponudnika storitev, rezervacija bo preklicana in se bodo uporabljali zgoraj navedeni stroški v zvezi s preklicem.
Adriatic kampovi d.o.o. ne povrnejo potniku stroške, ki so nastali v zvezi z nabavo potnih listov ali vizumov v zvezi z rezervacijo, ki jo potnik preklicuje.