Booking

NAŠE PARCELE

Če želite uživati v naravnih lepotah polotoka Pelješca in kampa Perna, si rezervirajte parcelo v neposredni bližini plaže za svoje avtodome ali šotore.

KAMP PERNA

V najprivlačnejšem kampu na polotoku Pelješcu najdete parcele za šotore, prikolice in avtodome. Parcele se nahajajo v bližini morja in na plaži. V senci mediteranske vegetacije je več kot 150 različnih parcel. Pravi ljubitelji narave, jadranja na deski in kajtanja bodo tam našli svoje mesto za oddih in sproščanje.


Ponujamo vam dve vrsti parcel:
• PREMIUM PITCH – prva vrsta do morja
• COMFORT PITCH

Vsaka parcela je opremljena z električnim priključkom. Sanitarije v kampu imaju tuše, stranišča, pomivalne stroje, pralne stroje, otroške in sanitarne prostore za invalide.


V kampu Perna se nahajajo šole jadranja na deski, katere nudijo uslugo shranjevanja opreme, tečaje jadranja na deski za začetnike kot tudi za napredne, najem opreme za jadranje na deski, izposojo koles ter električnih koles.

Nekaj metrov stran od plaže se nahaja restavracija z različnimi vrstami jedi, a na sami plaži poleg šole jadranja na deski lahko za osvežitev najdete beach bar. Najbolj oddaljena parcela se nahaja 200 metrov od morja.

MAPO KAMPA IN CENE LAHKO NAJDETETUKAJ

 

vrh stranice